Contacteer ons


Heerlijke suggesties: wij hebben voor ieder wat wils! Unieke en smaakvolle combinaties, steeds met dagverse ingrediënten.

SNACKBAR STEP IN IN BEELD

Bij snackbar Step In in Gierle weten ze van aanpakken: de uitgebreide kaart, dagverse ingrediënten en overheerlijke suggesties en specialiteiten zorgen ervoor dan men van heinde en ver afzakt naar de Singel in Gierle.

Op regelmatige basis komt snackbar Step In in beeld in de Antwerpse Kempen, want ook voor bedrijfsfeesten en andere gelegenheden kan u hier lekkere broodjes en andere gerechten bestellen.

Galerij

Bekijk hier alvast enkele leuke sfeerfoto's, foto's van gerechten en de Step In in beeld. U zal zien, kwaliteit en aantrekkelijke, smakelijke ingrediënten zijn slechts enkele van de troeven waar we graag mee uitpakken.

Contact

Wil u graag op de hoogte blijven van onze promoties en ander nieuws? Laat dan uw gegevens na voor de nieuwsbrief die wij op regelmatige basis versturen.

Wil u graag een bestelling plaatsen om af te halen of te laten leveren in de Antwerpse Kempen? Maak dan uw keuze en bestel snel en eenvoudig via de contactpagina! Zin in een lekkere snack? Kom naar Step In!