Contacteer ons


Heerlijke suggesties: wij hebben voor ieder wat wils! Unieke en smaakvolle combinaties, steeds met dagverse ingrediënten.

MAKKELIJK BROODJES BESTELLEN

Bij Snackbar Step In is het altijd makkelijk om broodjes te bestellen in de Antwerpse Kempen, maar probeer zeker ook eens de overheerlijke suggesties, lekkere specialiteiten en toffe promoties.

Specialiteit

De unieke 'Gielse Burger' van snackbar Step In in Gierle is gekend tot ver in de Antwerpse Kempen: voor deze huisbereide burger met sla, tomaat, gebakken ui en saus komt men speciaal tot bij ons! Naast het succes van de 'Gielse Burger', staat snackbar Step In ook bekend voor de overheerlijke balletjes in tomatensaus en de diversiteit aan belegde broodjes, warme en koude gerechten en vegetarische alternatieven. Niet enkel voor volwassenen, maar ook voor de allerkleinsten is er een leuk aanbod van broodjes en andere kleine gerechten.

Suggesties

Op regelmatige tijdstippen zijn er speciale suggesties om het aanbod nog meer uit te breiden. Alle gerechten en suggesties worden steeds bereid met dagverse ingrediënten en op ambachtelijke wijze. Het verschil proeft u echt wel! Kom niet alleen langs voor de heerlijke broodjes, koude schotels of warme snacks, maar probeer zeker en vast ook eens het verrukkelijke standaard of luxe ontbijt. Dat is pure verwennerij met ovenverse pistolets, lekkere charcuterie, een glaasje fruitsap en heerlijk geurende koffie, ideaal om de (werk)dag te starten.

Halloween Licht pikante salade op basis van pompoen en vlees. Belegd met tomaat - mais - bicky ui en rucola €5.30
Mexicaantje Fris koolslaatje - mexicano - saus naar keuze €5 waarvan €1 integraal naar Giel for moeders gaat.
Verwenkoffie minstens 5 zoetigheden , varieert elke week ( voorbeelden : mini chocomousse, mini eclair, mini tompoes, cake, bavarois, soezen, ...)

Bestellen

Gerechten of broodjes bestellen kan heel eenvoudig via mail, telefoon of in de snackbaar op de Singel in Gierle zelf. Bekijk alvast de uitgebreide kaart of de fotogalerij en stuur uw bestelling door. Zin in een lekkere snack? Kom naar Step In!